ProSkin assortiment van TENA Flex

Met het ProSkin assortiment van TENA Flex bent u optimaal beschermd als u ongewenst urineverlies ervaart. Voor veel mensen is incontinentie een probleem dat hun leven dusdanig beïnvloedt, dat niet langer meer volledig wordt deelgenomen aan het dagelijks leven. Wellicht hebt u ook het idee dat u zich beter kunt terugtrekken, omdat u nu eenmaal geen controle meer hebt over uw blaas. Toch is niets minder waar als u vertrouwt op de producten binnen de TENA-collectie aan incontinentiematerialen. Deze zijn specifiek ontworpen om de juiste ondersteuning te bieden bij ongewenst urineverlies. Voor zowel mannen als vrouwen vindt u hier de juiste producten die u kunnen helpen om urineverlies op te vangen. Zo kunt u alsnog gewoon deelnemen aan uw favoriete bezigheden, zonder dat iemand iets merkt.

Incontinentie bij ouder worden

Wellicht denkt u dat incontinentie iets is dat bij het ouder worden hoort. Toch kampen ook veel jonge mensen met incontinentieklachten. Er zijn verschillende redenen die kunnen leiden tot ongewenst urineverlies. Ongeacht wat de oorzaak is, u bent altijd beschermd met de producten van TENA Flex. Naast huidverzorgingsproducten en reinigingsproducten biedt TENA de aangewezen absorberende producten die u kunnen helpen bij incontinentie. De producten zijn specifiek ontworpen om de huid te ondersteunen, zodat deze gezond blijft en u geen last krijgt van irritaties, zoals jeuk of uitslag. Een natuurlijk microklimaat blijft behouden, zodat de huid in optimale conditie verkeert zelfs bij ongewenst urineverlies. Zeker ook voor ouderen is dit een aangename oplossing bij een ongemakkelijke aandoening.

TENA Flex bij zwaarder urineverlies

De producten van TENA Flex bieden uitkomst als u zwaar tot zwaarder urineverlies ervaart. Waar inlegkruisjes niet meer voldoen, profiteert u van deze broekjes of verbanden. Ook als u meer dan enkele druppels per keer verliest, kunt u zo alsnog uw dagelijkse bezigheden vervolgen. Door de geïntegreerde tailleband met klittenbandsluiting bemerkt u een perfecte pasvorm, die optimaal tegen doorlekken beschermt. De producten zijn gemaakt van comfortabel en zachte materiaal, waardoor u geen hinder ondervindt en nauwelijks nog doorhebt dat u incontinentiemateriaal draagt ter voorkoming van doorlekken bij incontinentie. Met de FeelDry technologie bent u verzekerd van optimale bescherming en wordt de urine eenvoudig opgevangen in het snel absorberende materiaal. Doordat de urine zo niet in contact komt met de huid, blijft deze zacht en droog voor een comfortabel en fris gevoel.

Vervangen met vochtindicator

Als u net gebruik maakt van TENA Flex artikelen kunt u zich mogelijk zorgen maken over de werking ervan. Wellicht weet u niet precies wanneer u de producten weer moet verwisselen of hoe sterk u beschermd bent tegen doorlekken. Gelukkig is hieraan gedacht bij het ontwerp van de TENA Flex broekjes. Aan de buitenkant van het incontinentiemateriaal is namelijk een vochtindicator bevestigt, die blauw wordt zodra deze vervangen moet worden. Zo weet u precies wanneer het tijd is om een nieuw broekje om te doen en bent u blijvend verzekerd van een droog en fris gevoel. De broekjes zijn bovendien voorzien van anti-lekrandjes die zorgen voor een comfortabele pasvorm en beschermen tegen doorlekken bij zitten of liggen. Een sterk absorberende kern vangt de urine eenvoudig op en sluit deze op, waardoor u nooit irritatie oploopt door vochtige plekken. Ook nare geurtjes behoren zo tot het verleden, zodat niemand weet dat u last hebt van incontinentie.

TENA Flex voor dagelijks gebruik

Als u gebruik maakt van de producten van TENA Flex dan kunt u onbezorgd weer alles doen wat u voorheen deed. U bent optimaal beschermd tegen doorlekken en profiteert van een gezonde huid, zodat ook irritaties als jeuk of uitslag u niet weerhouden van een actief leven. Zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd profiteren van TENA Flex producten bij ongewenst urineverlies. Incontinentiemateriaal dat volledig ademend werkt en dermatologisch is getest voor doeltreffende resultaten waar u zich goed bij voelt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn